Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkçılık ve su ürünleri sektöründe yaşanan sorunlar ve alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis araştırma komisyonu, İzmir'de çeşitli üniversitelerin su ürünleri fakültelerinden akademisyenlerle bir araya geldi.

        Ege Üniversitesi (EÜ) Yeni Senato Salonu'nda düzenlenen "Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Eğitim Konseyi İstişare Toplantısı" basına kapalı olarak gerçekleşti.

        Toplantı öncesi gazetecilere açıklama yapan Komisyon Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Emrah Karayel, Su Ürünleri Kanunu'nun değişmesiyle sektördeki birçok sorunun çözüldüğünü, diğer sorunların çözümü noktasında tüm üniversitelerin su ürünleri fakültelerinden akademisyenlerle bir araya geleceklerini belirtti.

        EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak da üniversite ev sahipliğinde böyle bir toplantıyı gerçekleştirmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa