Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu sezon Efeler Ligi'nde oynadığı 9 maçta 3 galibiyet, 6 mağlubiyet alarak 8'inci sırada yer bulabilen Arkas Spor, CEV Kupası'nda ise fire vermeden yoluna devam ederek alkış topladı.

        Avrupa arenasında ilk olarak 32'li Finaller Turu'nda Hırvatistan ekibi Mursa Osijek'i deplasmanda 3-1, evinde 3-0 yenerek saf dışı bırakan mavi-beyazlılar, 16'lı Finaller Turu'nda ise Bulgaristan temsilcisi Neftohimik Burgas'ı hem dışarıda hem de içeride set vermeden dize getirerek bir üst tura yükseldi. Neftohimik ile dün evinde oynadığı rövanş mücadelisini 25-22, 25-17 ve 25-15'lik setlerle kazanan İzmir ekibinde Efe 14 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı. Arkas Spor'da Grozer 10, Burutay 9, Ertuğrul Gazi 8 sayı kaydetti.

        CEV Kupası'nda 8'li finaller turunda Çekya'dan CEZ Karlovarsko takımıyla eşleşen Arkas Spor, rakibini eleyerek çeyrek finale kalmaya çalışacak. Mavi-beyazlı ekip daha önce aynı kupada 2 kez çeyrek finalde elenme üzüntüsü yaşamıştı.

        DHA-Spor - Türkiye-İzmir - Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa