Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1'İNCİLig'deüst üste 6 mağlubiyet alıp 11 haftadır hiç galibiyet yüzü göremeyen son sıradaki Altay, son darbeyi 3 puan silme cezası alarak yedi. Ligde oynadığı 13 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik, 10 yenilgi alarak 5 puan toplayabilen siyah-beyazlılar, Ulusal Kulüp Lisansı alamayınca 3 puanından da olup kümede kalma umutlarını iyice azalttı. Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu'na yapılan başvurular sonrası mali kriterleri yerine getiremeyen İzmir temsilcisi, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da 3 puan silme cezasından kurtulamadı.

        Son yapılan olağanüstü genel kuruldu toplam borcu 602 milyon TL olarak açıklanan Altay'ın transfer yasağına neden olan borcu ise 11 milyon Euro civarında. Transfer yasağını kaldırması için toplam borcunun yaklaşık yarısını kapatması gereken siyah-beyazlılar, eski yabancı oyuncularına olan borçları nedeniyle FIFA'dan ceza alma tehlikesi de yaşıyor. FIFA'da 20'nin üzerinde davalık dosyası bulunan İzmir temsilcisi eski oyuncularıyla anlaşmadığı takdirde katlanarak puan silme, hatta küme düşürülme tehlikesi ile karşı karşıya kalabilir.

        DHA-Spor - Türkiye-İzmir - Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa