Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR'inBuca ilçesinde, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin satışını önlemek için polis ekipleri sıkı denetim gerçekleştirdi. Okul çevreleri başta olmak üzere birçok noktada uygulama yapan polis ekipleri, denetimlerde yakalanan 405 kişiyi gözaltına alırken bunlardan 194'ü tutuklandı. 

        Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinin üretimi ve satışını önlemek amacıyla uygulamalar yaptı. Okul çevreleri başta olmak üzere ilçenin farklı bölgelerinde  286 noktada uygulama yapan polis ekipleri, 99 bin 240 vatandaşa Genel Bilgi Tarama (GBT) uyguladı. Yapılan denetimlerde, arama kaydı bulunan 405 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan 405 kişiden 194'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa