Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı, İzmir'in yerel sorunlarını yerel yönetim çalıştayında masaya yatıracak.

        MHP İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre 2 Aralık Cumartesi günü yapılacak çalıştaya üniversite, oda, borsa, birlik, sendika, vakıf temsilcileri ile şehircilik alanında uzmanlar, gazeteciler katılacak.

        MHP İl Başkanı Veysel Şahin, hedeflerinin İzmir'in sorunlarını, sorunları yaşayan insanlarla konuşmak, yetkin ve uzman temsilcilerle çözüm yolları bulmak olduğunu belirtti.

        İzmir'in yaklaşık çeyrek asırdır aynı siyasi gelenek tarafından yönetildiğini, yerel olarak da bu yönetim tarzının şehre bir şey kazandırmadığını ifade eden Şahin, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın İzmir'in geleceğini aydınlatacağına inandığını kaydetti.

        Şahin, çalıştaya Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Odası, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği, İzmir Küçük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, İzmir Ticaret Borsası, Türkiye Kamu Sen, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı, Ege, Katip Çelebi, Dokuz Eylül ve Demokrasi üniversiteleri, MHP İzmir teşkilatları, İzmir Ülkü Ocakları, Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği temsilcileri ile şehir plancıları, altyapı ve kamu yönetimi uzmanları ile gazetecilerin katılacağını aktararak, "Ortak akılla ve bilgiyle çözüme kavuşturacağımız meseleleri masaya yatırmak istedik. Önemli sonuçlar elde edeceğimize inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa