Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, partisinin Aliağa ve Menemen ilçe yönetim kurulu toplantılarına katıldı.

        AK Parti'den yapılan açıklamaya göre, Kerem Ali Sürekli, Aliağa İlçe Yönetim Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, Aliağa Belediyesi gibi Cumhur İttifakı'ndaki yerel yönetimlerin önemli başarılara imza attığını söyledi.

        İlçe Belediye Başkanı Serkan Acar'ın CHP'li yerel idare anlayışıyla mücadele ettiğini anlatan Sürekli, şunları kaydetti:

        "Buna rağmen kendi kaynak ve gücünü yaratarak üretiyor. İşte köprülü kavşak örneği. 236 milyon liralık bütçesiyle ilçemizin hizmetine sunulmuş, önemli bir eser. Bunu ancak, Cumhur İttifakı'nın icraatçı, sözünün eri seçilmişleri yapabilir. Çok uzağa gitmeyin. Kınık mesela. Düne kadar kıyıda köşede, unutulmuş bir ilçeyken, bugün bizim idaremizde ve adından söz ettiren bir konumda. Bergama… Orada da halkla yakalanmış muhteşem bir sinerji var. 3,5 yıla sığdırılan onlarca eser var. Onlar ne yapıyor? Bu ilçelerimize eşit biçimde hizmet götürmeleri gerekirken, Millet Bahçesi'nin yapılmasına taş koyuyorlar. Halbuki önce kendi belediyelerine bakmalılar. CHP'nin idaresindeki ilçeler hizmetten yoksun, sorunlarla cebelleşiyor. Tam bir çıkmazdalar. Gidiyoruz, dinliyoruz. Buralarda yaşayan hemşerilerimiz gerçekten şikayetçi, mutsuz."

        Sürekli, vatandaşın umudunun AK Parti'den yana olduğunu kaydederek, "Halkımızın güveni, zorlu süreçlere rağmen verdiğimiz mücadelenin arkasında. Yeni müjdelerimiz ve taahhütlerimiz yolda. İnanıyoruz ki, 2023’te o büyük hendeği atlayacak, dev adımlarla Türkiye Yüzyılı'nı öreceğiz." ifadelerini kullandı.

        - Menemen programı

        Kerem Ali Sürekli, Aliağa'daki programının ardından AK Parti Menemen İlçe Başkanlığı üyeleriyle buluştu.

        Menemen'in AK hizmetle buluşmasıyla birlikte bambaşka bir hareketlilik kazandığını söyleyen Başkan Sürekli, şöyle konuştu:

        "Menemen, yılların köhnemiş, paslanmış hizmet anlayışına sırtını döndü. Yüzünü de gerçekçi, şeffaf ve üreten belediyeciliğe, bize döndü. Yani su aktı ve Menemenli hemşerilerimizin hayrına yolunu buldu. Teşkilatımız ise, AK ailemizi büyütmede zirvede bir gayret içinde. Meclis üyelerimiz de ona keza. İlçenin bağrından çıkmış, yine ilçesi için çalışan arkadaşlarımız. Menemen bir kere yüzünü bize döndü, bir daha çevirmez. Çünkü, değer gördü. Biz yorulanlardan, bıkanlardan hiç olmadık. Şimdiden sonra çok daha büyük bir efora ihtiyacımız var. Ve tüm kadrolarımız bunu ortaya koyabilecek güçte. Önümüzdeki 6 ayı har açıdan doğru değerlendirmeliyiz. İlk üyesi ile son üyesinin yan yana alana çıktığı bir partinin başarısız olması imkansız. Tüm birikim ve enerjimizle her gün vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz."

        Sürekli, İzmir'de Cumhur İttifakı'nda olan belediyelerin CHP’li Büyükşehir Belediyesinin pek çok hizmetinden mahrum bırakmasına rağmen başarılı işler ortaya koyduğunu da sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa