Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir'in Urla ilçesinde, 2006 yılında satranç takımını şampiyonaya götürürken Balıkesir'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmen Simge Çeken Arcan'ın ismini taşıyan park açıldı.

        Atatürk Mahallesi'deki parkın açılışına Urla Kaymakamı ve Urla Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Armağan Karaca, Arcan'ın ailesi ve diğer ilgililer katıldı.

        Dayanç, burada yaptığı konuşmada, vatandaş odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını belirterek, "Gerçekten de çok güzel işler çıkıyor ortaya. Kısa zamanda çok önemli işlere imza attık. Bugün açılışı gerçekleştirdiğimiz park bu yıl içerisinde sıfırdan yaparak Urlamıza kazandırdığımız dördüncü parktır. Bunun dışında birçok mevcut parkımızı yeniledik. Devletimizin imkanlarını son kuruşuna kadar halkımız için kullanıyoruz." dedi.

        Konuşmaların ardından içerisinde tenis kortu, basketbol sahası ve çocuk oyun alanının yer aldığı Şehit Öğretmen Simge Çeken Arcan Parkı'nın açılışı gerçekleştirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa