Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'le ilgili açıklamasına tepki gösteren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'i eleştirdi.

        Sürekli yaptığı açıklamada Soyer'in 9 Eylül konuşmasının savunulmasını içler acısı bulduğunu belirtti.

        Yanlışta ısrar etmenin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın değerlendirmelerini hedefe koymanın haddi aşmak olduğunu kaydeden Sürekli, "Tarihi gerçeklerimiz ve milli değerlerimize zehirli oklarını yöneltenlerin, bu ülkenin Cumhurbaşkanına saygı göstermesini beklemek de abesle iştigal olur. Türkiye hukuk devletidir, herkes hukuk önünde eşittir ve kimse bu ülkenin Cumhurbaşkanını tehdit edemez. Herkes, haddini bilmelidir. Yargı, 'Vatanın bölünmez bütünlüğü' ilkesi ve 'nefret suçu' işleyenlerin yanıtını elbette verecektir." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa