Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR'de terör örgütü PKK'nın İzmir Adliyesi'ne yönelik düzenlediği saldırıyı engellerken, çatışmada vurulan polis memuru Fethi Sekin'in şehit edildiği alan, anıt haline getirildi.

        İzmir'in Bayraklı ilçesinde bulunan İzmir Adliye'sine, 5 Ocak 2017 tarihinde terör örgütü PKK tarafından saldırıda düzenlendi. Polis memuru Fethi Sekin, bomba yüklü araç ve uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunan teröristlerle girdiği çatışmada şehit edildi. Fethi Sekin'in şehit edildiği alan, bugün İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı ve Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu'nun çalışması ile kapatılarak anıt haline getirildi. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nca konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, “Bu vesile ile şehitlerimiz Fethi Sekin ve Musa Can ile birlikte tüm aziz şehitlerimizi saygıyla yad ediyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.' denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa