Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARŞIYAKA’dakulübün toplam borcu geçen haftaki kongrede 400 milyon TL olarak açıklanırken Başkan İlker Ergüllü, “Ödenemeyecek borcumuz yok" dedi. Yeşil-kırmızılı kulüpte geçen sezon 20 Şubat’ta yönetim içinden ilk kez görevi devralan, 1 Haziran’daki genel kurulda da tek aday olarak girdiği seçimde güven tazeleyen Ergüllü, yıllardır biriken borçları şeffaf bir şekilde açıkladıklarını söyledi. İlker Ergüllü, daha önce FIFA ödemelerini yaparak yaptırım tehlikesinin önüne geçen, transfer yasağını açıp, kamu borçlarını da taksitlendiren Karşıyaka’nın borç durumunun öldü bitti gibi paylaşılmasının yanlış olduğunu belirtti.

        Karşıyaka Başkanı Ergüllü, “Sanki FIFA dosyamız varmış gibi haberler paylaşılıyor. Kimse kusura bakmasın. 400 milyon borcumuz olduğu doğrudur ama bunun yarısı vergi borcu. Onun da yarısından fazlası taksitlendirilmiş. Kalanın da bir kısmı temlikli yönetici borcu. Yarın çıkar herkes bir kalemde bağışlar geçer. Ödenemeyecek borcumuz yok. Yıllardır 3. Lig’deyiz. Kendi savaşımızı veriyoruz. Süper denen ligde çoğu takım boş tribünlere oynarken bizler armamızın peşinde tribünlere koşuyoruz. 6 branşta yüzlerce sporcumuz var. Binlerce genci altyapılarımızda sporla buluşturuyoruz. Kimseye boyun eğmeden, kimseye el pençe durmadan biz Karşıyakalıyız. Atalarımızdan, dedelerimizden emanet olan bu kulübü hep beraber yaşatacağız" açıklamasını yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa