Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

İş Sanat’ın #SahneHazır sloganıyla sanatseverlerin beğenisine sunduğu 24. sezon programı, dünyaca ünlü müzisyenleri ve müzik topluluklarını, Türkiye’den ve dünyadan farklı sesleri sezon boyunca sanatseverler ile buluşturdu.

Sezon kapanışını 28 Mayıs’ta Türkiye İş Bankası’nın 100. yılına özel unutulmaz bir Gala Konseri ile yapan İş Sanat, Volkswagen Arena’da binlerce sanatseveri, dünyanın en büyük seslerinden Plácido Domingo, tenor Murat Karahan, soprano Elena Stikhina ve Carlo Tenan yönetimindeki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası ile bir araya getirdi. Solo performanslar ve düetlerle izleyicilere benzersiz bir müzik şöleni sunan solistler ve orkestra, yaklaşık 3 saatlik bu gala konseriyle müzikseverlerin hatırından uzun süre çıkmayacak bir geceye imza attı.

Gala Konseri ile konser programı büyük ölçüde tamamlanmış olsa “Cuma İş Çıkışı” konserlerinde açık havanın keyfini müzikle çıkarmak için gün sayıyor, Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’nde her yaştan katılımcı için yaz boyu sürecek etkinlik ve atölyeleri takibe alıyor, yaz aylarında da ziyarete açık sergileri takvimimize ekliyor ve gala konserinin etkisinden halen çıkamamışken, bu sezon İş Sanat’ın bizi buluşturduğu isimleri bir kez daha hatırlıyoruz.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ