Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Hotmail giriş 2019: Hotmail giriş, Hotmail oturum aç ve Outlook kaydolma işlemleri - Merak Edilenler Haberleri

        Hotmail giriş nasıl yapılır?, Hotmail oturum açma yöntemleri, Outlook kaydolma gibi konu başlıkları kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Bizde sizler için bu konuyu ele aldık. Hotmail giriş, Hotmail oturum aç, Outlook kaydolma gibi konuları detaylı anlattık. İşte ayrıntılar...

        Microsoft hesabında oturum açma

        Daha önce Outlook.com, Hotmail, Office 365, OneDrive, Skype, Xbox veya Windows kullandınız mı? Bu hizmetlerden herhangi biri için kullandığınız e-posta adresi ve parola sizin Microsoft hesabınızdır.

        Microsoft hesabınız yoksa account.microsoft.com adresinde e-posta adresinizle veya telefon numaranızla kolayca ücretsiz bir hesap oluşturabilirsiniz. Microsoft hesabıyla oturum açın'ı ve ardından Hesabınız yok mu? Hesap oluşturun! seçeneğini belirleyin.

        REKLAM

        Microsoft hesabınız, Microsoft Store'daki uygulama ve oyunlara erişmenize olanak sağlar ve birden fazla Windows 10 cihazında ayarlarınızı ve diğer öğeleri görmenize izin verir.

        Çevrimiçi oturum açma

        En son etkinlikler, ödeme seçenekleri ve aile ayarları dahil olmak üzere hesap bilgilerinizi çevrimiçi olarak yönetin. Bunun için:

        Microsoft hesabı sayfasına gidip Microsoft hesabıyla oturum açın’ı seçin.

        E-posta adresinizi veya telefon numaranız ile parolanızı girin.

        Microsoft hesabınızı ve parolanızı bilgisayarınıza kaydedip her seferinde tekrar oturum açmamak için Oturumum açık kalsın onay kutusunu seçin.

        Outlook, Hotmail, Live veya MSN e-posta hesabınıza erişim sağlamak üzere Outlook.com adresinde oturum açmak için:

        Outlook.com sayfasına gidin ve Oturum aç'ı seçin.

        E-posta adresinizi veya telefon numaranızı girin ve İleri'yi seçin.

        Sonraki sayfada parolanızı girin ve Oturum aç'ı seçin.

        Oturum açamıyorsanız Outlook.com'da oturum açma veya kapatma makalesinden yardım alın.

        REKLAM

        OUTLOOK HAKKINDA DETAYLAR

        Outlook.com, (daha önce bilinen adıyla Windows Live Hotmail-, MSN Hotmail ve Hotmail) Microsoft tarafından 31 Temmuz 2012 tarihinde yeniden açılan bir e-posta servisi, Web tabanlı bir web postası, kişiler, görevler ve takvimleme servisleridir. Kullanıcılar OneDrive ile 15 GB ücretsiz depolama hakkına sahiptir. Windows 8 metro arayüzü ile paralel olarak geliştirilen Outlook.com metro arayüzünü kullanmaktadır.Microsoft 18 Şubat 2013 itibarıyla servisin 420 milyon kullanıcıya ulaştığını duyurmuştur. Hotmail ile 2013 yılında birleştirmiştir.

        Outlook.com kaydolma

        1996 yılında Mountain View, California'da Sabeer Bhatia ve Jack Smith tarafından Hotmail (HoTMaiL olarak stilize edildi) olarak kuruldu ve merkezi Sunnyvale, Kaliforniya'da bulundu. Microsoft, 1997'de Hotmail'i 400 milyon dolar karşılığında satın aldı ve daha sonra Windows Live ürün grubunun bir parçası olarak (Windows Live Hotmail gibi yeniden adlandırıldı) MSN Hotmail olarak başlattı. Microsoft Ekim 2011'de 36 dilde Hotmail'in son sürümünü yayımladı. Bunun yerine Outlook.com 2013'te getirildi. Outlook.com, Outlook'un arayüzünü taklit ederek Microsoft'un Metroni izlemektedir Ayrıca, sınırsız depolama, bir takvim, rehber yönetimi, Ajax ve OneDrive, Office Online ve Skype ile yakın entegrasyon özellikleri içerir. Mayıs 2015'te Microsoft'un Outlook Ekibi, Preview.com'daki ilk güncellemeyi Outlook.com'un planlanan bir yükseltmesinde "yeni bir Office 365 tabanlı altyapıya" duyurdu. Microsoft, bu önizleme aşamasını Şubat 2016'da, yeni sürümü Kuzey Amerika'dan başlayarak kullanıcıların hesaplarına sunmaya başladı. 2015 itibarıyla Outlook.com'un 400 milyon aktif kullanıcısı vardır.

        Hotmail Hakkında

        Hotmail servisi Sabeer Bhatia ve Jack Smith tarafından kuruldu ve Four11 RocketMail'le birlikte (daha sonra Yahoo! Mail) İnternet'te ilk web posta servislerinden biriydi. Ticari olarak 1996'da internet servis sağlayıcısı tabanlı e-postalardan "özgürlük" ve bir kullanıcının gelen kutusuna dünyadaki herhangi bir yerden erişme imkanı veren 4 Temmuz 1996'da piyasaya sunuldu. "Hotmail" ismi, "posta" ile biten birçok olasılıktan seçildi, çünkü HTML'yi, web sayfalarını oluşturmak için kullanılan biçimlendirme dili harfleri içeriyordu. Ücretsiz depolama için limit 2 MB idi. Hotmail başlangıçta risk sermayesi şirketi Draper Fisher Jurvetson tarafından desteklendi. Aralık 1997'ye göre, 8.5 milyondan fazla aboneyi bildirdi. Hotmail başlangıçta posta hizmetleri için Solaris ve web hizmetleri için FreeBSD üzerinde Apache HTTP Sunucusu'nu kısmen Microsoft ürünlerine dönüştürmeden önce UNIX için Windows Hizmetleri geçiş yolunda kullanıyordu

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa