Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

İspanya'nın Barselona şehrinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) birçok yenilik öne çıkarken, son dönemin en büyük trendi olan yapay zeka neredeyse tüm katılımcıların odağında yer aldı.

Önde gelen Çinli teknoloji firmalarından Honor da, MWC'de yapay zeka odaklı stratejilerini teknoloji dünyası ile buluşturdu. Firma, uluslararası medya kuruluşlarının bir arada olduğu bir toplantı ile yapay zeka teknolojisine ilişkin gerçekleştirdiği iş birlikleri ve teknolojik iletişim stratejisinin lansmanını gerçekleştirdi.

"YAPAY ZEKA İLE YENİ BİR DENEYİM"

Honor, yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli Magic6 Pro'nun küresel lansmanının yanı sıra, MagicBook Pro 16 ve Porsche Design Honor Magic V2 RSR'yi de görücüye çıkarttı.

Honor Device Co. Ltd. CEO'su George Zhao, "Marka olarak, yapay zeka çağında tüketicilerimizin arzularını ve sorunlu noktalarını ele almak için açık ve sorunsuz bir deneyim sunan insan merkezli yenilikler sunuyoruz. İnsan-cihaz etkileşiminde sınırları aşarken, sektör lideri yapay zeka yetenekleriyle kullanıcı deneyiminde gerçek anlamda devrim yaratan yeni Honor akıllı telefonlarının ve yapay zeka bilgisayarının küresel lansmanını duyurmaktan son derece mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

MAGİC PORTAL (SİHİRLİ BİR GEÇİT)
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ