Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

'Hayat Bugün'ün dün akşam ekrana gelen üçüncü bölümünde; baba olacağını öğrenen 'Barış' tedavi olmaya karar verdi. Riskli bir gebelik geçiren 'Gizem' ise annesi ve babasıyla birlikte İzmir'e dönmeyi düşünürken 'Barış', 'Gizem'i İstanbul'da kalmaya ikna etti. Doğum anında 'Gizem'in yanında olmak, çocuğuna bakmak isteyen 'Barış'ın hayatında yeni bir sayfa açıldı.

'Hayat Bugün' heyecan dolu bölümüyle sosyal medyada da gündem oldu. Dizi #HayatBugün etiketiyle Twitter Türkiye'de 4 saat 5 dakika boyunca TT listesinde yer aldı.

İşte o anlar;
İzlemek için tıklayınız
CEZA İNFAZ BÖLÜMÜNÜN AÇILMASI BÜYÜK SES GETİRDİ

Hisarönü Hastanesi'nde Ceza İnfaz bölümünün açılması büyük ses getirdi. Açılış günü 'Dekan Kemal Kuyucu'nun hastaneye gelmesi 'Barış'a büyük sürpriz oldu. 'Dekan önce Barış'ı hastaneden kovduğunu söyledi ancak 'Barış'la konuştuktan sonra bu kararında ciddi olmadığı anlaşıldı. Ceza İnfaz bölümünün açılışında 'Dekan Kemal' ve 'Barış' da basının önünde konuşma yaptı. Hisarönü'nde yaşanan bir diğer önemli gelişme ise 'Güldal Sipahi'nin hastaneye bağış yapmak için gelmesi oldu. 'Dekan', 'Barış'tan 'Güldal Hanım' ile ilgilenmesini istedi. 'Güldal Hanım', ölen eşinin isteğiyle yüklü bir miktarda bağışı ya Hisarönü Hastanesi'ne ya da üniversiteye yapacaktı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ