Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

e-ticaret fuarı WORLDEF ISTANBUL 2024, Yenikapı Etkinlik Alanı'nda gerçekleştiriliyor.

Etkinlik kapsamında soruları yanıtlayan Gökçetekin, Türkiye'nin dünyada e-ticaretin en iyi geliştiği pazarlardan biri olduğunu söyledi.

Gökçetekin, içinde bulundukları WORLDEF ISTANBUL 2024'ün çok önemli olduğuna değinerek, Türkiye'nin gelişiminin önemli bir parçasının e-ticaret ve e-ihracattan geleceğini vurguladı.

Hepsiburada olarak 25 yıldır sektöre öncülük ettiklerini dile getiren Gökçetekin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hepsiburada e-ticaretle doğmuş bir şirket. Dünyada e-ticareti ilk yaratan şirketlerdeniz. Bizim için çok önemli çünkü biz burada doğduk. Dünya da çok önemli, her yıl e-ticaretin penetrasyonu hızlı bir biçimde artıyor. Türkiye'de yüzde 5-6 penetrasyondaydı. Toplam perakendenin içinde her yıl yüzde 20'den fazla reel büyüyerek bu sene yüzde 21'i geçti. Çok hızlı bir biçimde Türkiye'deki toplam ticaretin yarısına ulaşacağımızı düşünüyorum. Hepsiburada tabii ki burada büyük bir katalizör. Üç tane önemli etkisi var: Bir tanesi Hepsiburada, HepsiJet ile bir lojistik devi. Bütün paketleri biz taşıyoruz, deneyim lideriyiz. En yakın rakibimizle arada iki kata yakın hız ve deneyim farkı yaratıyoruz."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ