Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hande Erçel ile Murat Akdoğan aşk mı yaşıyor? Hande Erçel'e soruldu - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Son dönemin en çok konuşulan oyuncularından olan Hande Erçel kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmüyor.

        • 2

          Murat Dalkılıç'tan ayrıldıktan sonra rol arkadaşı Kerem Bürsin ile adı aşk dedikodularına karışan Erçel'in, yaklaşık bir aydır Murat Akdoğan ile birlikte olduğu iddia edilmişti.

        • 3

          Erçel, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Kostüm denemesi için bir moda evinden çıkarken görüntülenen oyuncu, hakkında çıkan aşk haberlerine yanıt vermedi. Erçel, koşar adımlarla aracına binerek kendisine yöneltilen soruları duymazdan geldi.

        • 4

          "ARKADAŞIZ"

          Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşk dedikoduları hakkında 'Arkadaşız' açıklamasını yapsa da paylaşımlarıyla sık sık söylentileri gündeme getiriyorlar.

        • 5

          Kerem Bürsin, daha önce "Hande müthiş bir insan. Sıfır egosu var. Beni motive ediyor. Kendimi çok şanslı hissediyorum" demişti.

          Erçel de, "Kerem çok tatlı, olağanüstü bir insan. Çok mutluyum onunla çalıştığım için" ifadelerini kullanmıştı.

        • 6

          "ARKADAŞÇA AYRILDIK"

          Hande Erçel, geçtiğimiz aylarda eski sevgilisi Murat Dalkılıç'ın kendisini sosyal medyada takipten çıkması hakkında, "Arkadaş olarak ayrıldık" açıklamasını yapmıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa