Servisi kaçıran çocuğunu iple araca bağlayıp sürükledi
Ebru M., okul servisini kaçıran 8 yaşındaki oğluna işkenceye dönüşen bir ceza verdi. Küçük çocuğu çamaşır ipiyle bağladığı otomobilin arkasından sürükleyen anneye, vatandaşlar müdahale etti. Ebru M., "Babam da bana yapıyordu" dedi
- 5
Oğlunu belinden de otomobile bağlayıp aracı hareket ettiren kadına, çevreden gelen vatandaşlar müdadale etti.
- 6
DEVLET KORUMASINDA
Ebru M., “Babam da bana yapıyordu. Size ne?” diyerek vatandaşlara tepki gösterdi.
- 7
Çocuğu alamayan vatandaşlar, polise ihbarda bulundu. Esenyurt polisi tarafından gözaltına alınan Ebru M., çıkarıldığı savcılıkça serbest bırakıldı.
-
- 8
Görüntülerden sonra harekete geçen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkilileri, anne- babasının 3 yıl önce boşandığı öğrenilen çocuğu savcılık kararı ile koruma altına aldı.
- 9
Bakanlığın görevlendirdiği pedagogların görüştüğü çocuğun korkudan dolayı psikolojik travma yaşadığı belirlendi. Çocukla ilgili kararın, babasıyla görüşülmesinin ardından verileceği öğrenildi.
- 10
VELAYET BABAYA VERİLDİ
Esenyurt'ta bir annenin çocuğunu ceza için otomobilin arkasının bağlamasının ardından, mahkemeye başvuran baba Umut Kurt'a çocuğun geçici velayeti verildi. (DHA)
-
- 11
- 12
- 13
-
- 14