Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir gezisinin ikinci gününde ilçeleri ziyaret etti. Partisinin politikalarını anlatan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na da destek istedi.

Filistin sorununa değinen Kılıçdaroğlu "Sen gerçekten Filistin olayını çözmek istiyorsan, Malatya'daki Kürecik üssünü kapatacaksın. Kapatabilir mi? Kapatamaz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir ziyaretinin ikinci günündeki ilk durağı Dikili'ye bağlı turistik Çandarlı Beldesi oldu. Burada vatandaşların ve partililerin yoğun ilgisiyle karşılanan Kılıçdaroğlu, uzun bir araç konvoyuyla parti teşkilatını ziyaret etti. Kendisini 'Türkiye seninle gurur duyuyor' sloganlarıyla karşılayan vatandaşlara seslenen Kemal Kılıçdaroğlu şunları söyledi: "Evliya Çelebi gibi Türkiye'yi geziyorum. Çocuklarımız için, geleceğimiz için, sizlere içinde bulunduğumuz durumları anlatıyorum. Sizler daha rahat tatil yapın diye çalışacağız. Seçimde hepimize düşen görevler var. Ben çalışacağım, sizler de çalışacaksınız. Sandığa gidip oy kullanacağız. İlk kez cumhurbaşkanını seçeceksiniz. Cumhurbaşkanı bilgili, tarafsız tüm partilere eşit uzaklıkta olmalı, dünyada ağırlığı olan birisi olmalı. Dürüst bir isim olmalı, arkasında hiçbiri leke olmamalı. Gerçekten bayrağımızı temsil etmeli, hiç kimsenin kimliğiyle, inancıyla şunuyla bunuyla ilgilenmemeli. Bütün yurttaşlara eşit mesafede olmalı. Anadolu toprakları bereketli topraklar, Karacaoğlanlar, Dadaloğlu, Hacı Bektaşlar, Mevlana, Aşık Sümmanileri yetiştirdi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ