Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Türkiye güne iki acı haberle uyandı. Adana'da geçen pazar günü kaybolan Gizem Akdeniz ve 4 gün önce kayıp olan Umut Zambak'ın cesetleri bulundu.

GİZEM'İN KATİLİ TANIDIK ÇIKTI!

Önceki gün kaybolan ve bugün öldürülmüş halde bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in katıl zanlısının yakalanması için özel ekip aktif rol oynadı.

Merkez Seyhan ilçesindeki Tellidere Mahallesi'nde önceki gün annesi Hatice Akdeniz pazara gidince parkta oynamak için evden ayrılan Gizem dönmeyince durumu polise bildiren aile yakınları, kendi imkanlarıyla da kızlarını aramaya başladı. Polis ekipleri çevrede araştırma başlatırken, aile yakınları da fotoğraflarının bulunduğu afişleri asarak Gizem'den gelecek bir haber bekledi.

Bu süreçte Vali Hüseyin Avni Coş'un talimatıyla İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'in koordinatörlüğünde özel ekip oluşturuldu. Bir taraftan arama çalışmalarını sürdüren özel ekip diğer taraftan ailenin yakınları ve çevredeki şüphelileri takibe aldı.

Aile üyelerinin Gizem'i pazar yerinde gördüklerini söylemeleriyle çalışmaları bu yönde yoğunlaştıran ekipler, ilk anlardan itibaren şüphelerini Gizem'in babası Mustafa Akdeniz'in amcasının oğlu olan S.A. (25) üzerinde yoğunlaştırdı. Ancak, Gizem'in pazar yerinde görüldüğü saatlerde S.A'nın başka yerde olduğunun belirlenmesi üzerine şüpheler yön değiştirdi. Bir süre sonra pazar yerinde görüldüğü belirtilen çocuğun Gizem olmadığı ortaya çıkınca yeniden S.A. üzerinde yoğunlaşan ekip, gözaltına aldıkları zanlının ifadeleri üzerine olayı çözdü.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ