Zihinsel engelli kıza cinsel istismara 23 yıl 8 ay hapis
Kayseri'de hafif derecede zihinsel engelli 14 yaşındaki H.D isimli kıza, birden fazla cinsel istismarda bulunmakla suçlanan 41 yaşındaki Aydın Bulut, 23 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı
ABONE OLAntalya'nın Alanya İlçesi'nde çalışan Aydın Bulut, memleketi Kayseri'ye geldiğinde hafif derecede zihinsel engelli H.D ile tanıştı. Bulut, bir süre sonra iddiaya göre küçük kızı, kardeşinin merkez Kocasinan İlçesi Yeşilmahalle, İğdeli Sokak'taki evine götürdü ve burada defalarca cinsel istismarda bulundu. Aydın Bulut'un eve gelen yakınları kızı evden alarak polise götürdü. Cinsel istismar, alıkoyma suçlamasıyla açılan soruşturmada Aydın Bulut tutuklanarak cezaevine konuldu.
Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü duruşmasında, tutuklu sanık Aydın Bulut ile kardeşi tutuksuz sanık 35 yaşındaki A.B. hazır bulundu. Aydın Bulut mahkemede yaptığı savunmasında, "Suçlamaları kabul etmiyorum. Yaşının küçük olduğu ile ilgili bilgim yok, hiçbir şekilde alıkoyma yok" dedi. Kardeşi A.B. de ağabeyi ile gelen H.D.'nin evlerinde kaldığını belirterek hiçbir şekilde fuhuşa teşvik yapılmadığını söyledi.