Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

HABERTURK.COM

MHP lideri Devlet Bahçeli, Özgecan Aslan cinayeti üzerinden AK Parti'ye ve Başbakan Davutoğlu'na seslendi. Bahçeli, " Maden idam cezasına ihtiyaç vardır o zaman AKP’nin önüne geçen, elini tutan yoktur. İktidara sesleniyorum. Hadi buyurun idam cezasıyla ilgili düzenlemeyi hemen hazırlayın, harekete geçin de ne kadar dürüst ve sözünüzün eri olduğunuzu görelim." dedi.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından önemli satır başları;

İŞSİZLİK RAKAMLARI

AKP yakın yandaş, hısım, dünür ve akrabalara iş bulma bunları işe sokma hususunda beceriklidir. AKP kul hakkını yemede, insan şeref ve onurunu çiğnemede rakipsizdir. MHP işsizliği yenecek azme sahiptir. Gelir dağılımdaki korkunç adaletsizliği giderceğiz. Aç ve açıkta kim varsa elinden tutacağız. Elimizi uzatıp gönlümüzü açacağız. Orta sınıfa soluk aldıracağız. Zenginden fakire doğru gelir transferi sağlayacağız. İşsizlik ödeneğinden yararlanma şartlarını esnetmeyi, 4/C'lilere kadro vermeyi, taşeron işçileri kadrolu yapmayı, emeklilikle yaşa takılanlarla ilgili biriken sıkıntıları gidermeyi, ihtiyaç sahibi her aileden en az bir kardeşimize iş imkanı sağlamayı, kamuda boş kadrolara atama yapmayı, üniversiteyi bitirmiş evlatlarımızın yüzünü güldürmeyi mutlaka başaracağız, yapacağız. Bizde teslimiyet yoktur, işsizliğe teslim olmayacağız. Adaletli bölüşüm bizim işimizdir.

YAŞAM MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI

Türkiye'nin mutluluk konusunda kutuplaşması hayra alamet görülmeyecektir. Milyonlarca insanımız sefalet şartlarında yaşarken kaçak saraya sessiz kalmak mümkün müdür? Fakir fukaranın hakkına göz dikmek hangi ahlaka sığacaktır?

“ERDOĞAN GÖÇMEN KUŞLAR GİBİ”

Terlemek isteyen Erdoğan Latin Amerika’nın sıcağını bulunca terlemiştir. Erdoğan ve Davutoğlu milletimizin sırtından geçiniyor. Erdoğan milletimizin sayesinde dünya turu atmakta gökyüzünden inememekte kıtalararası turizm şirketi gibi çalışmaktadır. Erdoğan göçmen kuşlar gibi oradan buraya uçmuştur da milletimizin hangi ihtiyacını karşılamıştır. İşsizlik mi yavaşlamış, ülkemizin gücü mü artmıştır? Kimse bize hikaye anlatmasın. Bizim karnımız boş laflara toktur. Erdoğan bizi de hedef koyarak ‘proje yok, vizyon yok, hayal desen yok’ diyerek sanki aktif siyaset içindeymiş gibi zırvalamıştır. Hırsızlık vizyon ihanet misyonsa biliniz ki ne böyle vizyonumuz ne de misyonumuz vardır. Erdoğan aynanın karşısına geçip çalanlardan bahsederse daha samimi ve sıcak olacaktır. Erdoğan 17-25'în şifrelerini anlatırsa doğru iş yapmış sayılacaktır.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ