Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 28 Aralık 2018 Cuma Gelinim Mutfakta kim elendi?

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta'da kim elendi? sorularının yanıtı, programın bugün yayınlanan bölümünde belli oldu. Rekabetin kızıştığı Gelinim Mutfakta haftanın finalinde gelin ve kaynanalar arasındaki gerilim damga vurdu. Fatih Ürek gerginliğe tepkisiz kalamadı ve Cansu'yu uyardı. İşte Gelinim Mutfakta 28 Aralık 205. bölüm detayları...

        GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi bugün yapılan yemeklerin ve kayınvalidelerin oylamalarının ardından belli oldu. Haftanın en yüksek puanını alan gelini, 69 puanla Yağnur oldu. Yağnur 5 altın bileziğin sahibi oldu.

        REKLAM

        Gelinim Mutfakta haftanın final gününde oldukça gergin anlar yaşanıyor.

        Gelinlerden Rümeysa ve Yağnur ile kayınvalidelerden Ziyafet Hanım ve Sevgül Hanım arasında büyük kriz yaşanıyor. Elif neden ağlayarak gitmek istediğini söylüyor? Fatih Ürek olaylar karşısında sakin kalamıyor ve Cansu'yu hangi konuda uyarıyor?

        GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM ELENDİ?

        Gelinim Mutfakta'da bu hafta yine en az puan alan gelin ve kayınvalide yarışmaya veda etti. Haftanın en düşük puanını alan 2 gelini Cansu ve Elif oldu. En düşük puanı alarak Gelinim Mutfakta'ya veda eden yarışmacı 49 puanla Cansu oldu. Cansu ve kayınvalidesi Sevgül yarışmadan ayrıldı.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa