Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okulların tatile girmesiyle birlikte dil eğitimi için dünyanın farklı ülkelerinde düzenlenen yaz kaplarına giden Gaziantep Koleji Vakfı Özel Okulları öğrenci kafileleri ülkeye dönmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde İrlanda’dan dönen ilk kafilenin ardından bugün de İngiltere’de kampa katılan ikinci kafile döndü.

        İngiltere’nin ChesterÜniversitesinin düzenlediği yaz kampına katılan öğrencilerin liderliğini yürüten GKV Özel Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Esin Hoylu yaz kampının başarılı geçtiğini ve öğrencilerin bir çok kazanımla ülkeler döndüğünü ifade ederek, “GKV Özel Ortaokulundan yurtdışı yaz kamplarına katılan 2. grup öğrencilerimiz de kamp sürecini başarıyla tamamlayarak Gaziantep’e döndüler. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 5. 6. ve 7. sınıf öğrencilerimizin katıldığı ve İngiltere ChesterUniversity’de düzenlenen yabancı dil eğitim kampı ülke tanıtımı içinde bizler izin önemli fırsat oluşturdu. Cambridge sertifikalı ChesterUniversity’de dil eğitimi alan öğrencilerimiz İngilizce eğitimi ve sosyal aktivitelerin yer aldığı toplam 40 saatlik programı tamamlamış oldu. Kamp süresince öğrencilerimiz Chester, Manchester, Liverpool, Galler, Alton Towers ve Londra’da önemli tarihi ve kültürel yerleri gezme şansını da yakalarken bir çok etkinlikte gerek Gaziantep’in gerekse ülkemizin bir çok yönden tanıtımı için öğrencilerimiz büyük çaba gösterdi” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa