Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray gaza bastı! İşte son dakika transfer haberleri... - Galatasaray Haberleri
        • 1

          Yaz transfer döneminde Ryan Babel, Adem Büyük, Valentine Ozornwafor, Şener Özbayraklı ve Jimmy Durmaz'ı kadrosuna katan Galatasaray, ilk 11'e yapılacak takviyeler için harekete geçti.

        • 2

          Fatih Terim'in raporları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar önceliği orta saha ve santrfor bölgesine verdi.

        • 3

          BREZİLYA'DAN FLAŞ İDDİA!

          Fernando'yu Sevilla'ya gönderen Galatasaray için Brezilya'dan sürpriz bir transfer haberi geldi. Brezilya'nın önemli medya kuruluşu Globo'ya göre sarı-kırmızılıların Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Josef de Souza için temaslara başladığı iddialarının doğruluk payı var.

        • 4

          30 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun kulübü Al-Ahli'nin, 11 milyon Euro bonservis bedeli ödediği tecrübeli futbolcu için önemli bir teklif beklediği bilgisi de aktarıldı.

        • 5

          BREZİLYA'DA TEDAVİ GÖRÜYORDU

          Şubat ayında geçirdiği sakatlık nedeniyle Brezilya'da Vasco da Gama ile idmanlara çıkan Josef de Souza'nın sezon sonuna kadar kiralık olarak Brezilya'da kalması da gündemdeydi.

        • 6

          2015 yılında Sao Paulo'dan Fenerbahçe'ye transfer olup 3 sezon sarı-lacivertli formayı giyen Brezilyalı orta saha, geçen sezon başında 12 milyon Euro ücret ile Al-Ahli'nin yolunu tutmuştu.

        • 7

          Sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Fernando'dan 4,5 milyon Euro bonservis geliri elde eden Galatasaray, orta sahaya takviye için Jean Michael Seri'yi de hedef olarak belirledi.

        • 8

          Nice'te gösterdiği performansın ardından Avrupa'nın devlerinin gözdesi haline gelen ve geçen sezon küme düşen Fulham'a transfer olan Seri için harekete de geçildi.

        • 9

          Galatasaray'ın Championship'te oynamaya sıcak bakmayan Fildişi Sahilli oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak için İngiliz ekibiyle masaya oturduğu öğrenildi.

        • 10

          İTALYA'DAN BİRÇOK TALİBİ VAR!

          Galatasaray, 27 yaşındaki yıldız için temaslarda bulunurken Seri'ye İtalya'dan da birçok kulübün ilgisi mevcut.

        • 11

          Çizme basınında yer alan haberlere göre Milan ve Roma, Seri için harekete geçmiş durumda. Seri'nin menajeri Franklin Mala geçen günlerde bir açıklama yapmış ve Roma ile transfer görüşmesi yaptıklarını doğrulamıştı.

        • 12

          Mala, "Roma harika bir kulüp. Seri, İtalya'da oynamaya sıcak bakıyor." ifadelerini kullanmıştı. Fulham ile olan sözleşmesi 2022 yazında sona erecek olan yıldız isim, geride kalan sezonda 34 maçta forma giyerken 1 gol ve 3 asist kaydetmişti. Seri'nin güncel piyasa değeri ise 25 milyon euro olarak gösteriliyor.

        • 13

          YENİ PITBULL GUSTAVO CUELLAR

          Orta sahaya takviye için bir dizi girişimde bulunan Galatasaray'ın gündemine Kolombiyalı Gustavo Cuellar geldi.

        • 14

          Kolombiya basınında çıkan haberlere göre Fatih Terim, ön libero ve merkez orta sahada görev yapabilen Gustavo Cuellar'ın alınmasını istedi.

        • 15

          2016'da Flamengo'ya transfer olan Kolombiyalı yıldız için Galatasaray'ın 4 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı kaydedildi. Cuellar'ın Flamengo ile olan sözleşmesinin 2022'de bittiği ve Avrupa'dan başka taliplerin de olduğu belirtildi.

        • 16

          YENİ SUAREZ İÇİN KIRAN KIRANA PAZARLIK

          Mbaye Diagne'yi 15 milyon Euro gibi bir bonservis bedeliyle elden çıkararak transfere kaynak yaratma peşinde olan Galatasaray, Yeni Suarez olarak anılan Joaquin Zeballos için pazarlıklarda bulunuyor.

        • 17

          Uruguay Ligi'nde 14 karşılaşmada 11 gol atan, ülkesinde 'Yeni Luis Suarez' olarak anılan Zeballos için Juventud ile görüşen sarı-kırmızılıların Uruguay ekibine 1,5 milyon Euro istediği, Juventud'un ise kapıyı 3 milyondan açtığı öğrenildi.

        • 18

          Uruguay basını da bu transfer haberine yer vererek "Galatasaray, 2 milyon Euro'ya çıkarsa bu transfer tamamlanır" yorumu yapıldı. Ayrıca Galatasaray'ın Zeballos'a da yıllık 1,5 milyon Euro vermeyi düşündüğünü, oyuncunun da Muslera'dan bilgi alarak Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı öne sürüldü.

        • 19

          OKAKA İÇİN KİRALAMA TEKLİFİ

          Transferde hareketli günler geçiren Galatasaray , bir yandan Diagne’yi elden çıkarmak isterken, diğer taraftan da yeni golcü için girişimlerini sürdürüyor.

        • 20

          Sarı-kırmızılıların, geçen sezonun ikinci yarısını Udinese’de kiralık geçiren, bonservisi Watford’da olan Nijerya asıllı İtalyan santrfor Stefano Okaka için harekete geçtiği ve kiralama teklifinde bulunduğu belirtildi. İngiliz takımının ise oyuncuyu bonservisiyle satmak istediği öğrenildi.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa