Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

İstanbul Kuzey Marmara otoyolunda hafriyat kamyonununLPG tankerine çarpması sonucu yaşanan kazada kamyon şoförü hayatını kaybetti.

İHA'nın haberinegöre kaza, akşam saatlerinde Kuzey Marmara otoyolu İkitelli mevkii Atatürk Havalimanı istikametinde meydana geldi. Bilinmeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafriyat kamyonu,LPG tankerine çarptı. Çarpmanın ardından hafriyat kamyonunda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

SIZINTI KORKUSU

İtfaiye erleri yangına köpükle müdahale ederken, polis ekipleri de gaz tankerinde yaşanabilecek olası bir patlamaya karşın yoğun güvenlik önlemi aldı. Otoyolun Atatürk Havalimanı istikameti trafiğe tamamen kapatıldı.Kaza sonrası vatandaşlar tarafından yanan araçtan çıkarılan sürücü Bahattin Albayrak, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Kazada hurdaya dönen tanker ve yanan hafriyat kamyonunu kaldırma çalışmaları gece saatlerine kadar sürdü. Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından yol trafiğe yeniden açıldı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ