Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Fatih Erbakan, bugün de Erzurum'da gezilerini sürdürdü, yerel seçimleri kazanan partisinin belediye başkanlarını ziyaret etti.

Erzurum'un Aziziye ilçesinde giden Erbakan, partisinden belediye başkanı seçilen Emrullah Akpunar'a ziyarette bulunup, tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Akpunar'ın makamında basın açıklaması yapan Fatih Erbakan, Erzurum’un Pasinler, Oltu, Horasan ve Aşkale ilçelerinde çok ciddi oy oranlarına ulaştıklarını söyledi.

"SAMİMİ BİR ANLAYIŞLA BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

Yeniden Refah Partisi'nin Erzurum genelinde yüzde 20'lik oy potansiyeline ulaştığını vurgulayan Erbakan, "Erzurum halkı partimize olan teveccühünü çok açık bir şekilde gösteriyor. Erzurum’daki tüm halkımıza kardeşlerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz. Milletimiz 89 ve 94’teki milli görüş belediyecilik hizmetlerini hatırlayarak ve o döneme duydukları özlem dolayısıyla bu oyları verdiler. Bizde bu çizgide ahlaklı belediyecilik anlayışıyla milletimize özlediği hizmetleri kavuşturmak için kolları sıvadık. Canla başla çalışacağız. Rüşvetin tamamen belediyelerden kazınması, adam kayırmanın, torpilin, çifte standardın belediyelerden sökülüp atılması, adaletsizliğin ortadan kaldırılması, israfın ortadan kaldırılması, kaynak üreterek ve israfı önleyerek denk bütçeyi gerçekleştirmek belediyelerimizi borç ve faiz batağından kurtarmak, milletle aramıza duvarlar örmeden samimi bir anlayışla belediyecilik hizmetleri gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ