Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından bilimsel araştırma projesi kapsamında düzenlenen Uluslararası Tiyatro Festivali'nde İngiliz yazar Tom Basden'in kara mizah yüklü uyarlaması Joseph K. izleyici ile buluştu.

        DasDas Tiyatro tarafından Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Kırmızı Salon'da sahnelenen oyuna tiyatroseverler büyük ilgi gösterdi. Salondaki koltuklar dolunca bir kısım izleyici oyunu sahneye konulan sandalyelerden izledi. Baş rollerinde Mert Fırat, Didem Balçın, Onur Dilber ve Özgün Aydın'ın yer aldığı oyun, izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

        Franz Kafka'nın eskimeyen eseri Dava romanından uyarlanan Joseph K. oyunu, suçunun ne olduğuna dair bilgisi olmayan ancak kendini temize çıkarmak zorunda olan Joseph’in adalet sistemiyle mücadelesini konu ediniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa