Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Eski First Lady Melania Trump kitap yazdı: Mahremiyetimin hükümet tarafından ihlal edileceğini hiç düşünmemiştim - magazin haberleri
        • 4

          Videoda Melania Trump; federal ajanların, Donald Trump'ın gizli belgeleri istiflediği iddiasına yönelik bir soruşturmanın parçası olarak mülkü aradığı anı anlattı.

          "FBI, Florida'daki evime baskın düzenledi ve kişisel eşyalarımı aradı" diyen eski First Lady; "Bu sadece benim hikayem değil, tüm ABD'lilere bir uyarı niteliği taşıyor. Özgürlüklerimize ve haklarımıza saygı gösterilmesi gerektiğinin bir hatırlatıcısı" şeklinde konuştu.

        • 5

          Melania Trump'ın kitabı, ekim ayında, yani başkanlık seçimlerinden bir ay önce yayımlanacak.

        • 6

          Melania Trump, daha önce Donald Trump'ın kampanya mesajlarıyla koordineli olan birkaç tanıtım yayınlamıştı. Başka bir videoda Melania Turump'ın Joe Biden yönetimini hayat pahalılığı krizi ve eşinin susturulduğu iddiasıyla eleştirdiği görülmüştü.

        • 7

          Bir başka videoda Melania Trump, şunları söylemişti: 2020 seçim sonuçları hayatımızı sonsuza kadar değiştirdi. Yaşam kalitemizi, gıda, benzin maliyetimizi, güvenliğimizi ve hatta jeopolitik manzaramızı etkiledi. ABD, bugün her zamankinden daha bölünmüş durumda.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa