Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM Şehir Hastanesi’nde mutemet olarak çalışan Selçuk Taş (43), Türkiye'nin çatısı olarak nitelendirilen Ağrı Dağı’nın zirvesinde açtığı pankartla organ bağışına dikkat çekti.

        Erzurum Şehir Hastanesi’nde mutemet olan, aynı zamanda dağ kayağı antrenörlüğü ve rehberlik yapan Selçuk Taş, kafileyle deniz seviyesinden 5 bin 137 metre yükseklikteki Ağrı Dağı'na zirve tırmanışı yaptı. 3 günlük tırmanışın ardından zirveye ulaşan Taş, burada üzerinde 'Organ Bağışı Hayat Kurtarır' yazılı pankartı açıp herkesi organ bağışında bulunmaya davet etti. Ağrı Dağı'nın 4 bin 500 metreden sonra başlayan buzullarında çektiği video ile çağrıda bulunan Taş, "Şu an 10 binlerce insan hayata tutunmak için sizin iyiliğinizi bekliyor, lütfen iyilik yapın. Organlarınızı bağışlayın ve hayat kurtarın" diye seslendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa