Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Emily Ratajkowski: Beni bir et parçası olarak gördüler! - Magazin haberleri
        • 1

          Müzisyen Harry Styles ile yeni bir aşka yelken açan Emily Ratajkowski, oyunculuk kariyerini noktaladığını duyurdu.

          Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Emily Ratajkowski, Ben Affleck, Amy Schumer ve Zac Efron gibi yıldız isimlerle birlikte rol alma şansı yakaladığı sinema kariyerinden uzaklaşma nedenlerini anlattı.

        • 2

          Emily Ratajkowski, kendisini uzun ömürlü ciddi bir oyuncu olarak hissetmediğini ifade etti. Ünlü model, "Kendimi bu da benim işim diyecek gibi hissetmiyorum. Kendimi, insanların 'Göğüsleri dışında başka bir şeyi var mı' şeklinde yargıladığı küçük bir et parçası olarak görüyorum" dedi.

        • 3

          Hollywood'daki erkek gücü içinde sindirilebilir olmaktan yorulduğunu söyleyen Emily Ratajkowski, güven sorunu yaşadığı için menajeri oyunculuk ajansıyla çalışmaya son verdiğini de açıkladı.

        • 4

          Emily Ratajkowski, en çok satan kitabı 'My Body'de (Benim Bedenim) yer alan bir bölümde Hollywood'da kadınlara yönelik davranışları ele almıştı. Makalede Ratajkowski, eski eşi Sean Bear-McClard ile bir partiye gittiklerini orada çok sarhoş olan menajerinin ona Pamela Anderson gibi olduğunu söylediğini yazmıştı.

        • 5

          Emily Ratajkowski, kitabında ayrıca eski eşi Bear-McClard'ın, Hollywood'un kadın oyuncularını taciz etme suçundan cezaevinde olan Harvey Weinstein ile yakın olmasını da anlatmış ve "Kocamın bu adamlarla bir şekilde bağlantılı olmasından nefret ediyordum" demişti. Bear-McClard daha sonra birden fazla kadın tarafından cinsel tacizle suçlanmıştı.

        • 6

          Emily Ratajkowski, kitabında, kendisine şöhretin kapılarını ardına kadar açan 'Blurred Lines' şarkısının klibinde şarkıcı Robin Thicke'nin kendisini nasıl taciz ettiğini de anlatmıştı.

        • 7

          Emily Ratajkowski, 2004'te "Andrew's" Alteration adlı kısa filmde rol olarak oyunculuk kariyerine başladı. 2005'te 'A Year and a Day' adlı filmde küçük bir rolde yer aldı. Üniversite eğitimi aldığı 2009 ile 2010 arasında 'iCarly' adlı dizinin iki bölümünde 'Tasha karakterini canlandırdı.

          Bir taraftan modellik kariyerini sürdüren Emily Ratajkowski, 2011'de Treats! Magazine adlı derginin kapağında yer aldı. Treats! Magazine'deki resimlerinin ardından aldığı teklifler neticesinde Maroon 5'ın 'Love Somebody' ve Robin Thicke'in 'Blurred Lines' adlı şarkılarının video kliplerinde rol aldı.

          Çıplak olarak yer aldığı 'Blurred Lines' klibi Topluluk Kuralları'nın ihlali sebebiyle YouTube tarafından kaldırılsa da Temmuz 2013'te videonun site üzerinden yayımlanmasına tekrarda izin verildi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa