Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci oturumuna girmek için geldiği sınav salonunun yanlış olduğunu fark eden 2 öğrenci ile kimliğini unutan 1 öğrenciyi sınava gireceği okula polis Yunus timleri yetiştirdi.

        İl Emniyet Müdürlüğü motosikletli Yunus timleri, öğrencilerin YKS'ye girecekleri okulların önünde olası olumsuzluğa karşı önlem aldı. Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesi'ne gelen 2 kız öğrenci, sınava dakikalar kala yanlış okula geldiklerini fark edip, polisten yardım istedi. Motosiklete bindirilen 2 öğrenci, sınava girecekleri Mühendislik Fakültesi'ne götürüldü. Kimliğini unuttuğunu fark eden 1 erkek öğrenci ise Yunus timleri tarafından evine götürüldü. Kimliğini alan öğrenci, motosikletle sınava dakikalar kala salona yetiştirildi. İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, okullar önünde önlem alan ve öğrencileri sınavlara yetiştiren ekiplere teşekkür etti.

        SINAVA GEÇ KALDI, GÖREVLİLERLE TARTIŞTI

        Trakya Üniversitesi Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi'nde sınava girecek 1 kadın ise yanında 2 çocuğuyla, kapılar kapandıktan sonra okula geldi. Fakültenin kapısına saat 10.06'da gelen kadın, görevlilere sınavın saat 10.15'te başlayacağını söyleyerek, salona alınmasını istedi. Görevliler ise kapıların saat 10.00'da kapandığını ve salona almayacaklarını bildirdi. Bir süre görevlilerle tartışan kadın, sınav giriş belgesindeki giriş saati gösterilince özür dileyip ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa