Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne'de Gençlik ve Spor Bakanlığının "2024 Hareketlilik Yılı" etkinlikleri kapsamında protokol üyeleriyle basın mensupları dostluk maçında karşılaştı.

        Kentteki bir halı sahada gerçekleşen karşılaşmayı Süper Lig hakemlerinden Özgür Yankaya yönetti.

        Edirne Valisi Yunus Sezer, Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Harun Tohumcu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Engin Öztürk, İl Göç İdaresi Müdürü Musa Aşılıoğlu, DSİ 11. Bölge Müdürü Faruk Yücegök'ten oluşan protokol takımı ile Anadolu Ajansı Edirne Bölge Müdürü Salih Baran, Edirne Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Şenol, Edirne'nin Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tamer Yavuz, BAZ Medya Dijital Yayınlar Koordinatörü Ali Can Zeray, İhlas Haber Ajansı muhabiri Mehmet Basmacı, Demirören Haber Ajansı muhabiri Umut Işık'tan oluşan gazeteciler takımı karşı karşıya geldi.

        Karşılaşma 0-0 berabere bitti.

        Maçın ardından takımlar, "2024 Hareketlilik Yılı" yazılı pankartla fotoğraf çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa