Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE’nin Cumayeri ilçesinde dünyaevine giren Muhammed Ensar Keleş (30) ve Dilek Keleş (28) çiftinin gelin arabası ‘patpat’ oldu. Gelin Dilek Keleş’in gelinlikle ‘patpat’ kullanması, trafikteki diğer sürücülerin ilgisini çekti.

        Cumayeri ilçesinde Muhammed Ensar Keleş ve Dilek Keleş çifti, pazar günü yapılan düğünle evlendi. Kentte ‘patpat doktoru’ olarak bilinen tamirci Necmi Keleş’in, amatör ligde futbolcu olan oğlu Muhammed Ensar Keleş, düğün öncesi babasına ait patpatı gelin arabası olarak süsledi. Çift, düğün konvoyuna ‘patpat’ olarak bilinen tarım aracı ile katıldı. Patpatın direksiyonuna gelinlikle Dilek Keleş geçti. Yoldan geçen diğer sürücüler, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bir süre patpat ile giden çift, daha sonra düğün salonunun uzak olması nedeniyle yollarına, otomobil ile devam etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa