Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Sergio Oliveira çıkmazı - Galatasaray Haberleri

        Süper Lig'de üst üste ikinci kez şampiyon olan Galatasaray'da yeni sezon için kollar sıvanmış durumda. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda kadro planlamasına başlanırken Sergio Oliveira çıkmazı yaşanıyor.

        Galatasaray'a 2022-23 sezonunda transfer olan Portekizli futbolcuya Süper Lig'den ilgi bulunurken 32 yaşındaki orta saha ayrılmaya sıcak bakmıyor.

        Sarı-kırmızılılar ile iki yıl daha sözleşmesi bulunan Sergio Oliveira, Avrupa liglerine dönmeyi gündemine alsa da Galatasaray'daki yıllık ücreti bu ihtimali düşürüyor.

        REKLAM

        Galatasaray'a 3 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan ve Haziran 2026'ya kadar mukavelesi bulunan Portekizli yıldız önümüzdeki iki sezon daha yılda 2 milyon 750 bin Euro garanti ücret kazanacak.

        Hem İstanbul hem de Galatasaray'da mutlu olan Oliveira, takımdan ayrılmak için sarı-kırmızılı kulüpteki yıllık ücretine yakın bir teklifin gelmesini şart koştu.

        Önümüzdeki sene 12 yabancı oyuncu oynatabilecek olan sarı-kırmızılılar ise Portekizli futbolcuyla vedalaşmanın yollarını arıyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa