Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Dişini çektirdikten bir süre sonra mide ağrısı ve halsizlik şikayetiyle başvurduğu hastanede Hepatit C hastası olduğunu öğrenen Yıldız Şahin, 8 haftalık hap tedavisiyle sağlığına kavuştu.

Read more!

AA'da yer alan habere göre İstanbul'da yaşayan evli ve 3 çocuk annesi 44 yaşındaki Yıldız Şahin, 20'lik dişini çektirdikten kısa süre sonra mide ağrısı çekmeye ve halsizlik yaşamaya başladı. Doktor doktor gezen kadın, yapılan tahlillerin ardından hepatit C virüsü kaptığını öğrendi.

"HALSİZLİKTEN YEMEK YİYEMEYECEK DURUMA GELDİM"

Marmara Üniversitesi (MÜ) Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uygulanan tedavi sonrası sağlığına kavuşan Şahin, yaşadıklarını anlattı. Şahin, rahatsızlandığı dönemde halsizlikten yemek yiyemeyecek duruma geldiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Diş çekiminden iki ay sonra mide ağrısı başladı. Baş dönmeleri vardı, ayakta duramıyor, tat alamıyordum. Mide ağrısı sonrası tahlil verdim, hiçbir şey çıkmadı. MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi acilinde yaptırdığım tahlilde Hepatit C çıktı. Ardından tedavime başlandı. Günde 3 hap içmeye başladım. 8'inci haftadan sonra Hepatit C tamamen bitti. Şu an rutin kontrollerimi yaptırıyorum."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ