Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem HATAY SON DURUM | Hatay'da kaç kişi öldü, hasar durumu nedir, kaç bina yıkıldı? Hatay'da ölü ve yaralıların isimleri belli oldu mu?
        • 1

          Doğu, Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesinde birçok il ve ilçe deprem ile sarsıldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye'yi sarsan depreme ilişkin açıklama yaptı. Oktay, "Toplam; 284 can kaybı, 2323 yaralı ve 1710 yıkılan bina var" dedi ve çevre illerdeki hasarın boyutuna ilişkin detaylı açıklamalarda bulundu. İşte, Hatay'da son durum ölü, yaralı sayısı ve hasarın boyutuna ilişkin güncel bilgiler...

        • 2

          KAHRAMANMARAŞ'TA YENİ DEPREM

          AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre ise Elbistan merkezli depremin büyüklüğünü 7.6 olarak açıklandı.

        • 3

          TÜRKİYE GÜNE DEPREM İLE UYANDI

          Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 ve Gazaziantep'in Nurdağı ilçesinde 6,4 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Diğer yandan Kahramanmaraş'ın yanı sıra Gaziantep ve Adıyaman'da çok sayıda deprem meydana geldi.

          Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem saat 4.17'de, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde gerçekleşti. 7,7 büyüklüğündeki deprem, 7 kilometre derinlikte oldu.

        • 4

          HATAY'DA SON DURUM NE?

          Yaşanan depremler sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve bazı il valiliklerden peş peşe açıklamalar geldi. Deprem Hatay dahil birçok ilde hissedildi.

        • 5

          AFAD'DAN YENİ AÇIKLAMA: SON DURUM NE?

          AFAD'dan saat 17.30 sularında yapılan açıklamada, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını yitirenlerin sayısının 1498 olduğu aktarıldı.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa