Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Özdemir: Linçten beslenenler var - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; 29 Ağustos'ta Oğuzhan Koç ile dünyaevine giren Demet Özdemir, önceki akşam katıldığı bir davette objektiflere yansıdı. Gecede yer alan Özdemir, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        • 2

          "BU DÖNEMDE EVİMİZ İLE İLGİLENİYORUM"

          Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturmasının ardından evlerini tadilata vermeleri hakkında konuşan oyuncu, "Evimizi çok güvendiğim bir mimar arkadaşıma teslim etmiştim. Gözümüz hiç arkada kalmadı. En güzel yanı da tam da istediğimiz tarihte teslim edilmesi oldu. Bu cümleyi benden çok nadir duyarsınız; ev ile ilgileniyorum. 10 yıl sonra ilk kez bunu size söylüyorum. Evimiz ile ilgileniyorum bu dönemde. Evlilik çok güzel gidiyor" ifadelerini kullandı.

        • 3

          "ZAR ZOR DENK GELİYORUZ"

          Kış tatili hakkında açıklamalarda bulunan Demet Özdemir, "Oğuzhan’ın sahneleri oluyor. Zaten zar zor denk geliyoruz. Onun konserleri azalırsa tabii ki de bir kış tatili istiyoruz ama daha belirlediğimiz bir durum yok ama" dedi.

        • 4

          "LİNÇTEN BESLENENLER VAR"

          Sosyal medyada kendisine gelen kötü yorumları kafasına taktığını söyleyen Özdemir, "Takmıyorum diyemem. Bazen üzüldüğüm anlar oluyor. Şahsıma yapılan yorumlar bir tarafa insanların görüp, okuyacağımızı bile bile bu denli kötülük kusabilmesi asıl üzüntüm. Biri ile davalık bir durum olmadım. Hiç yorum da yapmadım. Linçten beslenenler de var çünkü..." şeklinde konuştu.

        • 5

          "EŞİMİN TELEFONUNU KARIŞTIRMAM"

          Sosyal medya kullandığı günden bu yana ilan-ı aşk almadığını ifade eden Demet Özdemir, eşine bu tarz mesajların gelme ihtimalinin olduğunu belirterek, "Eşime bu tarz mesajlar geliyordur. Herhangi bir tepkim olmaz. Birbirimize güvendikten sonra asla telefonunu karıştırmam söz konusu değil" ifadelerini kullanmıştı.

        • 6

          "GELİNLİKLERİMLE İLGİLİ ESPRİLER HOŞUMA GİDİYOR"

          Düğününde kullandığı üç gelinliğe gelen eleştirilere güldüğünü söyleyen Özdemir, "Giydiğim ilk gelinlikle ilgili yaratıcı espriler hoşuma gitti. Hoşuma gitmeyen benzetmeler değil, sözlerdi. Kullanılan cümleler üzücüydü" demişti.

        • 7

          Geçtiğimiz haftalarda SHOW TV ekranlarında Ömür Sabuncuoğlu'nun konuğu olan Demet Özdemir, düğünde kendi gelinliği kadar eşi Oğuzhan Koç'un ayakkabılarının da konuşulmasına sevindiğini ifade etmişti.

          Ünlü isim, "Oğuzhan'ın ayakkabıları da konuşuldu. Bu hoş bir durum... Şaka bir yana benzetmelerden çok kullanılan cümleler hoş olmadı" şeklinde konuşmuştu.

        • 8

          "HAMİLELİK" İDDİALARINA YANIT

          Demet Özdemir, düğün sonrası hakkında çıkan "hamilelik" haberlerine de son noktayı koymuştu. İddiaların gerçek olmadığını belirten Özdemir, "Herhangi bir çocuk baskısı yok. Öyle bir hayatımız yok. Sırası geldiğinde her şey olur" açıklamasını yapmıştı.

        • 9

          "ADIM ARTIK DEMET ÖZDEMİR KOÇ"

          Oyuncu, evlendikten sonra kendisine nasıl hitap edilmesini istendiği sorulması üzerine ise, "Demet Özdemir Koç lütfen" yanıtını vermişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa