Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Cristiano Ronaldo ile Georgina Rodriguez jetle İspanya'ya uçtu - Magazin Haberleri
        • 1

          Uzun bir süredir aşk yaşayan dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ve model Georgina Rodriguez, geçtiğimiz ay ikiz bebeklerinin olacağını duyurmuştu.

        • 2

          Yeniden babalık heyecanı yaşayan Ronaldo, sevgilisiyle birlikte İngiltere’den İspanya’nın başkentine gitmek için 27 milyon dolarlık özel jetini kullandı.

        • 3

          Birlikte yemek yiyen ünlü çift, daha sonra lüks otelde bir gece konakladı. Forbes'un 2021 verilerine göre; Ronaldo’nun serveti 500 milyon dolar civarında.

        • 4

          Çiftin, akşam yemeği hakkında İspanyol haber sitesi Vanitatis'e konuşan kaynaklar, ikilinin birbirlerinin gözlerinin içine bakarak yemek yediğini, Rodriguez’in ise karnının iyice belirginleşmiş olduğunu söyledi.

        • 5

          "KALBİMİZ SEVGİYLE DOLU"

          Üç ay önce Rodriguez ile ultrason fotoğrafını yayınlayan Cristiano Ronaldo, gönderisine, "İkiz bebek beklediğimizi açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. Kalbimiz sevgiyle dolu, sizinle tanışmak için sabırsızlanıyoruz!" notunu düşmüştü.

        • 6

          ALTI ÇOCUK

          Ronaldo'nun taşıyıcı anne yöntemiyle Eva Maria Dos Santos, Mateo Ronaldo ve Cristiano Ronaldo Jr. isimli üç çocuğu, Georgina Rodriguez ile birlikteliğinden de Alana Martina dos Santos adında bir kızı bulunuyor. Yıldız futbolcu, ikiz bebeklerin de dünyaya gelmesiyle altı çocuk babası olacak.

        • 7

          UZUN SÜREDİR AŞK YAŞIYORLAR

          Öte yandan Ronaldo, Georgina Rodriguez ile uzun bir süredir aşk yaşıyor. Mutlu birliktelikleri ve attıkları her adımla konuşulan ikilinin tanışma öyküsü de bir hayli ilginç.

          Rodriguez, İspanya'nın Jaca şehrinde dünyaya geldi. Dans eğitimi alan Georgina Rodriguez, daha sonra İngilizce öğrenmek için İngiltere'ye gitti.

        • 8

          MAĞAZADA TANIŞTILAR

          İngiltere dönüşünde Madrid'e taşınıp lüks bir mağazada çalışmaya başlayan Rodriguez, Ronaldo ile bir etkinlikte tanıştı ve aşk yaşamaya başladı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa