Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çarpışma 6. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Aylin, Veli'nin yardımına koşuyor!

        Çarpışma 6. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Show TV'nin severek izlenen, seyircinin büyük ilgiyle izlediği Ay Yapım imzalı dizisi Çarpışma'da yeni bölümde de önemli gelişmeler yaşanacak.Veli’nin krize girdiği ve ilaçlarını içemeden yere yığıldığı tanıtımda,Zeynep’in kızıAylin’in çocuk masumiyetiyleVeli’nin yardımına koştuğu duygusal anlar dikkat çekiyor.Aylin’in,Veli’ye, ‘Geçecek, iyileşeceksin, sonra birlikte anneme gideceğiz’ sözleri ise izleyenlerin yüreğini burkuyor.

        ÇARPIŞMA 6. BÖLÜM2. FRAGMANI

        ÇARPIŞMA 6. BÖLÜM FRAGMANI

        ÇARPIŞMA’NIN 5. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

        REKLAM

        Veli’nin elinde rehin olanZeynep,korkusuzca direndi, ondan hesap sordu ve günler sonra kızını görmeyi başardı. Kızını kurtarmak için her şeyi göze alanZeynep,Veli’yi ve adamlarını etkisiz hale getirmek için saldırıda bulunsa da bunda başarılı olamadı veAylin’i,Veli’nin elinden alamadı.Zeynep, Veli’nin ‘Galip’i bana getir, kızını al’ teklifi üzerine, kocasının Türkiye’ye gelmesini sağlayacak bir plan hazırladı veGalip’i etkilemeyi başardı.

        Cemre, videoyu kendisine getirmesi şartı ileKerem’in cezaevinden çıkmasını sağladı. Bu sıradaDemirherkesten önceYakup’a ulaştı ve görüntüleri aldı.Kerem, Yakup’un peşine düştü.Kerem’in bütün itirazlarına rağmenCemre,Kerem’in yanından ayrılmadı.Yakup,Cemil’in de yardımı ileKerem’i tuzağa düşürdü veCemre’yi rehin alıp, silahını başına dayadı.Adalı’ya sevdikleri üzerinden saldırmaya devam edenVeli, yeni bir atak yaptı veAslı’nın Adli Tıp emanetinde tutulan küpelerininAdalı’nın eline geçmesini sağladı.Veli’nin bu hamlesiAdalı’yı çılgına çevirdi. Beyninden vurulmuşa dönenAdalı, ortalığı birbirine kattı. Öfkesi çığ gibi büyüyenAdalı,Veli’yi alt etmek için bir oyun kurdu ve ilk adımını Türkiye’ye geri dönenGalip’i yakalayarak attı.Veli’nin tehditlerine rağmenZeynepdeKadir’in yanında yer aldı.Kadir’in ‘Çok güzel bir oyun kuracağız, ama bu sefer ben kazanacağım’ sözleri ise,Adalı – Velisavaşında artık yeni bir sayfa açılacağının ilanı oldu.

        YapımcılığınıKerem Çatay-Pelin Diştaş’ın, idari yapımcılığınıİsmail İçen’in üstlendiği,Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yaptığı, senaryosunuAli Aydın’ın kaleme aldığı‘Çarpışma’nın başrollerinde;Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymazgibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

        ‘Çarpışma’ merakla beklenen yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa