Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çankırı'da tuz saha üzerinde oynanacak müsabakaların başlama vuruşunu eski milli futbolcu Ümit Karan'ın yapacağı bildirildi.

        Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, yaptığı yazılı açıklamada, TUZFEST kapsamında tuz müsabakalarının düzenleneceğini belirtti.

        İsmet İnönü Ortaokulu bahçesinde 5 Ağustos Pazartesi günü hazırlanacak tuz saha üzerinde müsabakaların başlayacağını aktaran Esen, "Çankırı Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Çankırı Tuz Fetsivali’nin ilk etkinliği tuz müsabakalarına gruplar yoğun ilgi gösteriyor. Futbol, voleybol, ayak tenisi ve sokak basketbolu kategorilerinde düzenlenecek tuz müsabakalarının başvuruları Belediye Hizmet Binası 2. katında yer alan TUZFEST bürosundan devam ediyor." ifadesini kullanıldı.

        Bu yıl eski milli futbolcu Ümit Karan'ın da konuk sporcu olarak müsabakalarda yerini alacağını bildiren Esen, şunları kaydetti:

        "Gruplarımız yarışacakları kategorilere hazırlanıyor. Daha önceki yıllarda gençlerimizin marifetlerini hep birlikte gördük. Bu yılki festivalimizde tüm gençlerimizi milli değerimiz tuz üzerinde yarışırken görmek istiyoruz. Gelin, hep birlikte hem yarışalım hem de festivalimizin tadını çıkaralım."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa