Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale’nin Bayramiç ilçesine bağlı Yukarı Şapçı Köyü sakinlerinden Halil Yılmaz'a ait 75 dönüm arpa ekili tarım arazisi, hasat esnasında biçerdöverden kaynaklanan yangında kül oldu. Yangında biçerdöver de kullanılamaz hale geldi.

        Bayramiç ilçe merkezine 23 kilometre uzaklıkta bulunan Yukarı Şapçı Köyü'nde meydana gelen yangında, 75 dönüm arpa ekili tarım arazisi kül oldu. Edinilen bilgiye göre, Yukarı Şapçı Köyü'nde ikamet eden ve Orman İşletme'den emekli olan Halil Yılmaz'a ait arpa ekili tarım arazisinde hasat yapan biçerdöverin motor kısmında yangın başladı. Süleyman Kurt'a ait biçerdöveri hızla saran alevler, tarlada ekili olan arpalara sıçradı. Rüzgarın da etkisiyle bir anda büyüyen alevler, kısa sürede tüm araziyi sardı. Tarlada çalışanların ve köylülerin haber vermesiyle olay yerine hareket eden 1 helikopter, 8 arazöz, 2 itfaiye, 2 ilk müdahale aracı, 1 dozer ve ekipler, yangına müdahale etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa