Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Çanakkale il ve ilçe yöneticileri, Çan'da köy hayrına ve Çanakkale Şehit ve Gaziler Derneği'nin 7. Geleneksel Bahar Şenliği'ne katıldı.

        AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Çan İlçe Başkanı Sadi Yağlı, Çan İl Genel Meclisi Üyesi Rıdvan Akkay ile il ve ilçe yöneticileri Etili köyü meydanında gerçekleştirilen köy hayrı ve Yaykın köyündeki Çanakkale Şehit ve Gaziler Derneği'nin 7. Geleneksel Bahar Şenliği'ne bir araya geldi.

        Makas, etkinliklerin ardından yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik ruhunu pekiştiren bu güzel geleneklerin günümüzde de yaşatılmasının mutlu ettiğini dile getirdi.

        Çan'ın Etili köyünde yapılan vatandaşlarla hayırda bir araya geldiklerini ifade eden Makas, "Yüce Allah yapılan hayırları kabul ve makbul eylesin. Misafirperverliğinden dolayı muhtarımız Ersin Güven ve kıymetli köy halkına teşekkür ediyoruz. Bahar şenliğinde aziz şehitlerimizin emaneti olan kıymetli yakınları ve kahraman gazilerimizle bir araya geldik, hasbihal ettik. Devletimizin ve milletimizin göz bebeği olan şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her zaman yanındayız." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa