Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yıldırım Belediyesi’nin gönüllü ekibi ‘Değirmen Gençlik’ ilçe sakinlerinin yaşamlarına dokunmaya devam ediyor.

        Yıldırım Belediyesi Kırcılar Aile Konağı bünyesinde Somuncu Baba Vakfı ile yapılan işbirliği doğrultusunda faaliyet gösteren Yıldırım Bayezid Aşevi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek imkânı sunuyor. Dev kazanlarda ve hijyenik koşullarda hazırlanan yemekler, engelli, yaşlı, hasta, yetim ve ihtiyaç sahiplerine ikram ediliyor. Haftanın 6 günü hazırlanan 3 çeşit yemekler, günde ortalama 450 kişiye ikram ediliyor. Yıldırım’ın iyilik elçileri ‘Değirmen Gençlik Ekibi’ Yıldırım Bayezid Aşevi’nde pişen yemekleri paketlediler ve vatandaşların adreslerine götürüp teslim ettiler.

        İhtiyaç sahiplerine sıcak yemeklerini ulaştırıp vatandaşlarla sohbet eden gönüllü gençler, kendilerine projelerini hayata geçirme fırsatı sunduğu için Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a teşekkür ettiler.

        Yıldırım’ın 700 bin kişilik bir aile olduğunu ve bu ailenin hiçbir bireyinin kendisini yalnız, çaresiz hissetmemesi için çalıştıklarını vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bizler, ‘komşusu aç iken tok yatan bizden değildir’ sözünü temel düstur edinmiş anlayışın temsilcileriyiz. Belediyemiz ve Somuncu Baba Vakfı iş birliği ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Her gün daha fazla ihtiyaç sahibi vatandaşımıza çorba ve sıcak yemek dağıtıyoruz. İnsanlara hizmetin en kalbi noktası gönüller kazanmak, gönül belediyeciliğini tüm kesimlere yaymaktır. Değirmen Gençlik Ekibimize gönülleri kazanmayı ilke edindikleri için teşekkür ediyorum. Elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince projelerini hayata geçirmeye, evlatlarımızı desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa