Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada, halk otobüsüyle çarpışan motosikletin sürücüsü 4 gün sonra hayatını kaybetti.

        Kaza 30 Aralık Perşembe günü Akhisar Mahallesi Karalar yolu üzerinde meydana geldi. Sokak üzerinde seyir halinde olan Ömer Balcı (18) idaresindeki plakasız motosiklet, virajda sürücüsünün kontrolünden çıkarak, karşı yönden gelen Nimet Oral (40) idaresindeki 16 M 06064 plakalı özel halk otobüsü ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet parçalara ayrıldı. Yaralı motosiklet sürücüsü ile arkasındaki arkadaşı Mehmet A. (15), olay yerine sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Ömer Balcı 4 gün sonra hayatını kaybetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa