Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'nın İnegöl ilçesinde belediye tarafından 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında "Kedi ve Köpek Güzellik Yarışması" düzenlenecek.

        İnegöl Belediyesi ile İnegöl Kent Konseyi Hayvan Çalışma Grubu iş birliğinde ilçede ilk kez gerçekleştirilecek yarışma, Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü organizasyonuyla 2 Ekim Pazar günü Hikmet Şahin Kültür Parkı Amfi Tiyatro karşısındaki alanda yapılacak.

        Yarışmada; tüy bakımı, tırnak bakımı, diş bakımı, genel temizlik ve bakım, huy ve mizacı ile boy-kilo oranı üzerinden uzman jüri tarafından değerlendirmelerde bulunulacak.

        Kedi ve köpek kategorilerinde birincilere 1500'er lira, ikincilere 1000'er lira, üçüncülere ise 500'er lira ödül verilecek.

        İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yaptığı açıklamada, tüm hayvanseverleri can dostlarıyla beraber ödüllü güzellik yarışmasına katılmaya davet etti.

        Yarışmaya katılmak isteyenlerin 23-30 Eylül tarihlerinde İnegöl Belediyesi Çözüm Merkezine başvurması gerekiyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa