Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA'da,ailesinden habersiz evden çıktığı sırada bir aracın çarptığı Suriye uyruklu 3 yaşındaki Mustafa Nairabi, yaşamını yitirdi. Polis, minik çocuğun ölümüne neden olup, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı. 

        Olay, saat 19.30 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Sinandede Mahallesi Volkan, Caddesi'nde meydana geldi. Suriye uyruklu ailenin 3 yaşındaki oğulları Mustafa Nairabi, iddiaya göre, ailesinden habersiz evden çıktı. Sokakta koşmaya başlayan Mustafa'ya bir araç çarpıp, kaçtı. Çarpmanın etkisiyle minik Mustafa kanlar içerisinde kalırken, mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde talihsiz çocuğun yaşamını yitirdiği belirlendi. 

        Mustafa'nın cansız bedeni, savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa