Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet İNANAydın AKALINTuna İŞLEYEN/ BURSA, (DHA)IRAK'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Emre Sevinç (28), Bursa'da son yolculuğuna uğurlandı. 

        Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Emre Sevinç'in acı haberi, dün Osmangazi ilçesi Yeşilova Mahallesi'nde oturan ailesine verildi. 3 çocuklarının en büyüğü olan Emre Sevinç'in şehadet haberini alan Mehmet ve Zeynep Sevinç, büyük üzüntü yaşadı. Siirt 3´üncü Komando Tugayı'nda görevliyken, operasyon bölgesinde şehit olan Emre Sevinç'in Türk bayrağına sarılı cenazesi, öğle saatlerinde askeri uçakla Bursa'nın Yenişehir Havalimanı'na getirildi. Karşılama töreninde Mehmet ve Zeynep Sevinç çifti ile çocukları Kezban ve Yunus Sevinç de hazır bulundu. Düzenlenen törenin ardından şehidin cenazesi, helallik alınması için Yeşilova Mahallesi'ndeki babaevine getirildi. Şehidin 2 ay önce nişanlandığı Ayşenur Değirmenci ile Sevinç kardeşler, askeri üniforma ile karşıladı. Törene Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile çok sayıda kişi de katıldı.

        BABASI, ASKER SELAMI İLE UĞURLADI

        Dua okunup, helallik alınmasının ardından Türk bayrağına sarılı tabutun ambulansa konulması sırasında, üzerinde oğlunun üniforması olan Mehmet Sevinç, asker selamı verdi. Sevinç'in cenazesi, toprağa verilmek üzere helikopterle Harmancık ilçesine götürüldü. Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Emre Sevinç, burada Çatalsöğüt Mahallesi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı. (DHA)DHA-Genel Türkiye-Bursa / Merkez Mehmet İNAN-Aydın AKALIN-Tuna İŞLEYEN

        2022-11-12 17:50:43

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa