Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
  • 1

    TÜİK'in boşanma verilerine bakacak olursak; son 10 yıl içinde sadece iki kez; bir önceki yıla oranla azalma, 8 kez ise bir önceki yıla oranla artış görüldü. 
    Bülent Emrah Parlak'ın yazdığı ve Elit Andaç Çam ile birlikte sahneye çıktığı 'Leyla ile Mecnun Değil', adlı tiyatro oyunu seyircilere, boşanma aşamasındaki çiftin bir taziye evinde yaşadıkları; zaman zaman kahkaha attırırken, zaman zaman ise hüzünlendiriyor. Parlak'ın oyun için hedefi olan 'Güldürürken düşündürüyor"... 
    Murat Eken'in yönettiği 'Leyla ile Mecnun Değil'in gördüğü ilgi, oyunun birçok kez sahnelenmesini sağladı. Öyle ki; Elit Andaç Çam'a bir oyunda ardı ardına sahneye çıkma rekoru kırdırmış.
    Bülent Emrah Parlak ile Elit Andaç Çam, konuk oldukları Habertürk HT Stüdyo'da Mehmet Çalışkan'ın sorularını cevapladı. Parlak ile Çam, 'Leyla ile Mecnun Değil'in hikâyesinden boşanmaların artmasına kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu. 
    Bülent Emrah Parlak'ın boşanmaların artması hakkındaki yorumu; "Boşanmaların artmasını, kapitalizmin son dönemdeki uçukluğuna bağlıyorum" oldu. Elit Andaç Çam'ın ise bu konudaki görüşü; "Bence boşanma oranlarının artması iyi bir şey." 

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ