Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis’in Hizan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından değişik branşlarda faaliyet gösterecek yaz spor okullarının açılışı yapıldı.

        Hizan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tesislerinde uygulanacak olan yaz okullarına 126 öğrenci başvuruda bulundu. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erkan Döymaz, sporun disiplinli bir yaşam tarzı olduğunu belirterek, “En büyük yararı; sağlıklı yaşam, disiplin ve sosyalleşmektir. Yaz okulları sayesinde çocuklarımız kötü alışkanlıklardan ve terör belasından uzak kalacaklar. 2 ay boyunca çocuklarımız tesislerimizde antrenörlerimiz vasıtasıyla spora yönlendirilecek. Bütün branşlarımızı çocuk ve gençlerimizin hizmetine açtık. Farklı branşlarda tesislerimizde antrenörlerimizin idaresinde yaz spor okullarında halkımızın hizmetindedir. Amacımız okulların kapanmasının ardından öğrencilerin boş vakitlerini spor yaparak değerlendirmeleri, spor disiplinine alışarak bundan sonraki hayatlarında sevdikleri bir branşta güzel bir hobi sahibi olmalarını sağlamak ve yetenekli oldukları branşa yönlendirerek, eğitmek ve milli takıma kazandırmaktır” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa