Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söğüt Belediyesi, ilçenin uzun yıllardır beklediği içme suyu altyapı sorununu çözüme kavuşturuyor.

        Söğüt Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, ilçenin içme suyu altyapısı tamamen yenileniyor. En son 19831985 yılları arasında yapılan içme suyu hattı, modern ve sürdürülebilir sistemlerle baştan sona değiştirilecek. Yeni proje kapsamında, ilçenin gelecek 50 yılına güvenli ve sağlıklı bir içme suyu altyapısı kazandırılması hedefleniyor.

        Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, "Söğüt için tarihi bir adım atıyoruz. Yıllardır vatandaşlarımızın talep ettiği altyapı yenileme projesini hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Söğüt'ümüze hayırlı olsun" dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
        Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa